Lediga tjänster

Backendutvecklare – Java 11 Avslutad

Rollen

PriceRunners Tech team söker ytterligare en nyfiken, driven och pragmatisk Backendutvecklare som brinner för ny teknik och vill fortsätta att utvecklas med PriceRunner och ta den tekniska plattformen till en ny nivå. Tech teamet består av 60 personer uppdelade i krossfunktionella team. Ditt intresse för modern teknik och problemlösning blir en kritiskt bidragande faktor till företagets framtida utveckling.

Dina arbetsuppgifter som Javautvecklare innebär att du deltar i produktens hela utveckling från idé till driftsättning. Tillsammans med Product Owner och Tech Lead planerar du utvecklingen och realiserar tjänster med teknik i framkant, exempelvis:

  • Java (version 11 osv)
  • Spring
  • GigaSpaces, ElasticSearch
  • Kafka, NoSQL, Clean Code, CI, CD, Ansible, Docker, Consul, Prometheus, Grafana, Microservices & Nomad

Tekniska kunskaper

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom datavetenskap eller motsvarande, kombinerat med ca 3 – 8 års erfarenhet av systemutveckling. För att lyckas i den här rollen behöver du tala och skriva flytande svenska samt ha erfarenhet av:

  • Språk: Backend, Java version 8 och framåt (funktionell java)
  • Ramverk: Spring
  • Tester: Utveckla och skriva enhets-, och integrationstester. (Ex: WireMock eller Mockito)

Det är meriterade om du även har erfarenhet av:

  • Kafka, JMS, MQ, Ultramessaging eller annan asynkron meddelandehantering
  • ElasticSearch, GigaSpaces eller andra ramverk
  • Rutiner och samspel i projekt

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för Backendutveckling och ett positivt driv som gör att du hela tiden vill lära nytt.  Du tror som teamet på ren kod, noggrannhet och att saker ska bli rätt direkt – ny kod sätts direkt i produktion, mitt i brinnande drift, och det du utvecklar kommer användas av miljoner användare varje vecka!

Varför PriceRunner?

PriceRunner erbjuder dig en arbetsplats i teknikens framkant vilket innebär att du får jobba med tekniker som just du brinner för. PriceRunner är ett starkt teknikdrivet företag med mycket hög teknisk kompetens där kollegorna delar passionen för ny teknik och problemlösning. Du erbjuds en ambitiös arbetsmiljö med en stark framåtanda där man hela tiden jobbar för att utveckla nya saker och ny funktionalitet för ständig förbättring av siten. Förvaltning är helt enkelt inte PriceRunners grej! Tjänsten bygger på ett lagsamarbete där alla är delaktiga. Tillsammans gör teamen massor av roliga saker och du kommer få vara med på en fantastisk resa, så följ med på resan!

Om PriceRunner

Pricerunner är en shoppingjämförelsesajt som funnits sedan 1999. Företagets ambition är att bygga en unik tjänst för att hjälpa och alltid stå på konsumentens sida i djungeln av butiker och varor på nätet. Medarbetarna (ca 50% kvinnor) är passionerade och superstolta över att varje dag hjälpa sina användare att fatta kloka beslut, göra medvetna val och bra deals.

PriceRunners huvudägare är Karl-Johan Persson, eEquity och Nicklas Storåkers. I koncernen finns kontor i Sverige, Danmark och England. Företaget omsatte 99.493.000 kr 2019, har 150 anställda, varav 130 jobbar på det trevliga huvudkontoret i Stockholm City, nära T-Centralen. Se gärna https://www.pricerunner.se/

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PriceRunner med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carina Rönnby, 076-101 77 70.

Dela tjänsten

Intresserad?

Carina Quadruped Rekrytering

Kontaktperson

Carina Rönnby
0761017770
carina.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev