Kontakt

Kontakt

Quadruped AB

Adress Peter Myndes backe 16, 118 46 Stockholm
(reception M-F kl: 08.00-18.00)

Telefon + 46 (0)70-3093871
E-post hello@quadruped.se
Org nr 559156-5071

Carina Rönnby

Headhunter & VD

Carina har arbetat i IT-branschen sedan 1993. Utbildad Systemvetare. Med erfarenheter som konsultchef, rekryterare, säljare, utbildare och VD har hon bred kompetens och stort nätverk från ett brett spektra inom IT-industrin. För att ladda energi ägnar hon sig gärna åt att rida på hästar, havet från segelbåt eller kajak, samt långfärdsskridsko när isen ligger.

Erik Rönnby​

Headhunter & COO

Erik har arbetat i tjänste/telecom-branschen sedan 1994. Utbildad företagsekonom/beteendevetare. Med erfarenheter som Key Account Manager, försäljnings- och marknadschef, VD och koncernchef har han djup erfarenhet från lednings-, digitaliserings och change managementfrågor. För att ladda energi ägnar han sig åt dykning, segelbåt, kajak och långfärdsskridsko.

Sofie Andersson

Researcher

Sofie jobbar med research och kandidatkontakter. Hon har erfarenhet som service delivery manager och är van att jobba med kundkommunikation och kundkvalitetsprojekt. När hon inte arbetar gillar hon att rida och umgås med vänner i Stockholmns nattliv. Exotiska resmål och dykning i både Sverige och utomlands står högt upp på agendan. Gillar även utmanande fjällvandring. 

Martin Larsson

Researcher

Martin jobbar med research och kandidatkontakter, och studerar även på SU. Han har erfarenhet som bartender/från restaurangbranschen, där man verkligen lär sig prata med människor och se till att kunderna är nöjda. När han inte arbetar så gillar han skidåkning i branta backar, klättring på lodräta väggar och dykning i djupa vatten. Gillar även musik på vinyl.

Julia Hallström

Lön & Ekonomi

Julia arbetar med löpande budget, bokföring, fakturering, kontospårning, lönehantering och bankavstämning. Uppskattar högt fokus, struktur och älskar utvecklingsmöjligheter. Ordning och reda i böckerna är en dygd, tycker Julia (alla vi håller med!). Hon har väldigt nära till skratt och på fritiden tränas det styrka på gym, tennis & umgås med nära och kära. Spenderar helst somrarna ute på sjön med min familj och under vinterhalvåret hemskt gärna i skidbacken. 

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om våra tjänster alternativt skicka in en spontanansökan.