Lediga tjänster

Chef ILS

Rollen som Chef ILSKonsult på Etteplan

För Etteplans räkning söker vi nu dig som vill arbeta som konsult med uppdrag att leda och fördela arbetet inom en grupp skickliga ILS-ingenjörer, hos en välrenommerad kund till Etteplan. Denna roll är en naturlig utveckling för en erfaren ILS ingenjör, eller för dig som arbetat med motsvarande ansvar i en bransch med höga krav på tillgänglighet och tillförlitlighet.

Rollens ansvar kan liknas vid en teknisk projektledare med personalansvar, och det krävs förståelse från ILS-området. Sannolikt har du också arbetat med kvalificerad projektledning eller som linjechef. Du kommer att ingå i Etteplans ILS-team men huvudsakligen vara placerad hos kunden i Örnsköldsvik. Viss möjlighet finns även att arbeta med hybridplacering från annan ort i Sverige. Det är meriterande med erfarenhet från försvarsindustri.

För att lyckas i den här rollen behöver du erfarenhet av:

  • Tidigare ILS-erfarenhet/Arbetat i bransch med metodiskt arbete för hög tillgänglighet/tillförlitlighet
  • Universitets-/Högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Kvalificerad erfarenhet av projektledning eller som linjechef
  • Svensk medborgare och klara säkerhetsprövning

Personliga egenskaper

  • Du behöver inte kunna allt, men det är viktigt att du vågar fråga och ifrågasätta
  • Du har ordningssinne och är strukturerad
  • Du är driven, självgående och nyfiken
  • Du är en teamplayer som bidrar till hela gruppens leverans, kompetensutveckling och kundens nöjdhet
  • Du har inget problem med att rollen kan innebära säkerhetsprövning

Varför Etteplan?

Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du kan dra nytta av den mindre enhetens flexibilitet. Receptet för framgång är en mix av teamwork, utveckling och kompetensspridning. Få konsultföretag satsar så mycket på kompetensutveckling och har så tydliga karriärvägar som Etteplan. ”Tillsammans” är nyckelordet för att ge kunderna de allra bästa lösningarna. Du erbjuds fast månadslön och kollektivavtal.

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Quadruped Rekrytering. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till erik.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss!

Dela tjänsten

Intresserad?

Erik-profilbild

Kontaktperson

Erik Rönnby
+46703093871
erik.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev