Lediga tjänster

Elektronikutvecklare – Västerås – Avslutad

Rollen som Elektronikutvecklare

Vi söker en Elektronikutvecklare till Etteplan i Västerås som kommer att jobba med elektronikutveckling i projekt med större industriföretag, världsledande produktbolag eller innovativa start-ups. Du kommer att jobba i projekt där kunderna finns över hela världen och inom olika teknikområden och industrisektorer såsom AI, Batteriteknik, Computer Vision, Elektrifiering, Fordonsindustri, Greentech, IoT, ML, Produktionssimulering mm.

På Västeråskontoret hjälper du företag i tung industri att utvecklas, tänka nytt och införa nya tekniker som tex AI. Du jobbar tillsammans med trevliga kollegor i ett kreativt ingenjörslag. Ibland samverkar du även med team på annan ort eller i ett annat land.

Du kommer att arbeta med olika projekt med exempelvis:

 • Elektronikutveckling mot inbyggda system
 • Kundmöten med rådgivning och kravhantering
 • Utveckling av mjukvara och hårdvara, PoC, implementation och integration
 • Test, verifiering, validering, säkerhet och standarder

Som konsult kommer du att ha möjlighet att arbeta ute hos olika kunder, men också i inhouse-projekt på Etteplans trevliga kontor i centrala Västerås. Du erbjuds flexibla arbetstider och en hybridpolicy för distansarbete.

Tekniska kunskaper

Vi söker dig som har akademisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör inom tex Elektronikutveckling kombinerat med mjukvaruutveckling inom inbyggda system.

För att lyckas i den här rollen behöver du erfarenhet av:

 • Minst 5–7 års erfarenhet av Elektronikutveckling
 • CAD-erfarenhet tex Altium Designer (PCB-Layout och kretsschema)
 • Erfarenhet av utveckling mot industrin
 • Kunna genomföra funktion- och systemtester

Det är meriterade om du även har erfarenhet av exempelvis:

 • Baskunskaper i programmering tex C, C++ eller Python
 • Simulering av analog / digital elektronik t.ex. LT-Spice
 • Simulink och Matlab
 • Olika Processorarkitekturer tex FPGA, GPU, Microcontroller eller X64
 • Sensorer, Robotik, Automation
 • Unit-tester, National Instruments, Robot Framework, DevOps

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för ingenjörskonst och för att tillsammans med teamet hjälpa kunder att lyckas med avancerade, affärskritiska projekt. Som konsult är det viktigt att du gillar att möta kunder och kollegor, att kommunicera, vara flexibel och är målinriktad, får saker att hända. Vi ser gärna att du är en person som bidrar både till teamets, kontorets och kundernas utveckling.

Varför Etteplan?

Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du kan dra nytta av den mindre enhetens flexibilitet. Receptet för framgång är en mix av teamwork, utveckling och kompetensspridning. Få konsultföretag satsar så mycket på kompetensutveckling och har så tydliga karriärvägar som Etteplan. ”Tillsammans” är nyckelordet för att ge kunderna de allra bästa lösningarna. Du erbjuds fast månadslön.

Om Etteplan

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige. I Västerås finns kontoret på Östra Ringvägen 2 i Kopparlunden.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carina Rönnby, 076-101 77 70.


Dela tjänsten

Intresserad?

Rekrytering IT Tech Engineering

Kontaktperson

Carina Rönnby
076101770
carina.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev