Lediga tjänster

Embeddedutvecklare Mjukvara, Västerås – Avslutad

Rollen som Embeddedutvecklare

Vi söker en Embeddedutvecklare till Etteplan som kommer att jobba som konsult med mjukvaruutveckling inom inbyggda system. Du kommer att arbeta i projekt med större industriföretag, världsledande produktbolag eller innovativa start-ups. Du kommer att arbeta inom olika teknikområden och industrisektorer såsom AI, Batteriteknik, Computer Vision, Elektrifiering, Fordonsindustri, Greentech, IoT, ML, Produktionssimulering mm.

Etteplans konsulter hjälper företag att utvecklas, tänka nytt och införa nya tekniker som tex AI. Du jobbar tillsammans med trevliga kollegor i ett kreativt ingenjörsteam.

Arbetsuppgifter

 • Mjukvaruutvecklare mot inbyggda system eller
 • Testutvecklare som jobbar med test och verifikation av SW och/eller HW

För att lyckas i den här rollen behöver du erfarenhet av:

 • Programmera i C, C++ eller Python
 • Versionshantering: Jira, Jenkins eller Git
 • Högre utbildning, tex Civ.ing, Systemvetenskap
 • Processorarkitektur: FPGA, GPU, Microcontroller, X64 – meriterande
 • Minst 3-5 års erfarenhet gärna längre

Din profil

 • Du vill arbeta som konsult.
 • Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi söker dig som är flexibel, motiverad, har eget driv, är hjälpsam och en glädjespridare.
 • Du vill jobba i ett härligt gäng som präglas av kul på jobbet, en stark teamanda och vara bokstavligen med och utveckla framtidens teknik.
 • Du stimuleras av att arbeta i nära samarbete med teamet och kunden samt är lyhörd för kundens vision.
 • Medarbetare på Etteplan kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och en vilja till att utvecklas.

Varför Etteplan – Engineering with a difference

I Sverige är Etteplan över 800 teknikspecialister med ett gemensamt intresse för teknik och människor, globalt över 4000. Bolaget är experter på teknisk design, mjukvara och inbyggda system samt avancerad teknisk dokumentation. Med drygt 60 kontor i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder vi en verklig global affärsmiljö. Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig något nytt och trivs med att utvecklas tillsammans med sina kollegor. Bolaget har huvudkontor i Finland.

’Engineering with a difference’ är Etteplans motto och för dig som ingenjör innebär det fantastiska möjligheter att få testa dina egna innovativa idéer. På Etteplan blir du del av en dynamisk, framåtsträvande organisation med höga ambitioner och en spännande framtid i sikte.

Hos Etteplan blir du delaktig i ett expansivt företag med god sammanhållning och ett stort utrymme för individen. Etteplan präglas av en dynamisk och otvungen företagskultur med drivna och engagerade medarbetare.

Bolaget har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör. Utveckling ser man som en naturlig del av arbetet. Med rätt inställning är möjligheterna hos Etteplan till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga. Etteplan erbjuder också alla sina anställda ett generöst paket av förmåner, bl.a. personalbil, fri​sjukvårdsbidrag, flexibla arbetsplatser och vi ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Quadruped Rekrytering. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se alt tel 076101770. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Dela tjänsten

Intresserad?

Jobb Mjukvaruutvecklare Inbyggda system Embedded

Kontaktperson

Carina Rönnby
0761017770
carina.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev