Lediga tjänster

Utvecklare – Inbyggda system/embedded – Avslutad

Jobba med den senaste tekniken!

Rollen

Som utvecklare på Combitech får du möjligheten att vara en del av vår enhet med mycket kompetens inom utveckling av inbyggda system/embedded systems. Våra uppdrag spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering.

Flera av kunderna är världsledande och verkar inom många olika områden, från medtech och telekom till fordon och allt där emellan! Detta gör att du som konsult får möjlighet att jobba i projekt för morgondagens system och produkter inom det som intresserar just dig!

Tekniska kunskaper

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet inom några av följande områden:

  • C++ och/eller C
  • Erfarenhet av byggmiljöer för olika operativsystem och processorarkitekturer
  • Signal- och bildbehandling och/eller reglerteknik
  • Scriptning (ex. bash, Python)
  • Linux
  • Scrum, TDD

Personliga egenskaper

Om du är en person som gillar nya, spännande utmaningar kommer du att trivas som konsult på Combitech. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda och långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Som konsult är mötet med andra och förmågan att hitta bra lösningar en framgångsfaktor. Vi söker dig som kombinerar teknisk kännedom med ett intresse att utvecklas i konsultrollen.

Varför Combitech?

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Se gärna  https://combitech.se/din-karriar/kompetensutveckling/

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Combitech med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carina Rönnby, 076-101 77 70.

Dela tjänsten

Intresserad?

Rekrytering inom IT Tech & Engineering

Kontaktperson

Carina Rönnby
0761017770
carina.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev