Lediga tjänster

Kundansvarig rekryterare inom Tech & Engineering, Västervik

Rollen som kundansvarig rekryterare inom Tech & Engineering

Quadruped Rekrytering är ett litet, nischat och specialiserat rekryteringsbolag inom IT, Tech och Engineering. Företaget grundat 2018 av VD och tillika ägare Carina Rönnby. Hösten 2024 etablerar vi oss också i Västervik och söker nu nya medarbetare till vårt nya kontor. Vårt Stockholmskontor finns på Götgatan (Slussen), Stockholm.

Nu söker vi dig som vill arbeta med rekrytering inom Tech & Engineering för spännande teknik- och industriföretag över hela Sverige. Vi arbetar alltid i mycket nära relation med våra kunder, men arbetet utförs i våra lokaler med vår teknik och system. Våra uppdrag har alltid en dedikerad kund/uppdragsansvarig, men vi jobbar tillsammans och stödjer och hjälper varandra.

Vår metodik är att vi jobbar som ”headhunters”, då vi nästan alltid själva spårar upp och kontaktar de attraktiva och många gånger svårfångade kompetenserna som våra kunder behöver. Men vi skall vara helt ärliga, arbetet är lite av en berg- och dalbana: Först noggrant analytiskt arbete med kravspecifikationer och kompetensanalys, och sedan får man inte vara rädd för att lyfta luren och kontakta kandidater och ta en dialog kring de många attraktiva tjänster våra kunder letar efter.

Vår marknad och kundkrets växer, så vi behöver bli fler. Men vi kommer aldrig att kompromissa med kvalitet och kompetens. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet med trevliga kollegor, och att få jobba med spännande kunder och uppdrag. Det självklart för oss att vårt arbete kräver mycket hög sekretess och affärsmoral.

För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du har:

 • Bakgrund inom rekrytering, försäljning eller aktiv kundkontakt (el. motsvarande).
 • Vana och vilja att arbeta uppsökande med telefon och digitala kontakter.
 • Vana och vilja att arbeta strukturerat och noggrant med dokumentation och administration.
 • Intresse och/eller utbildning inom IT, Tech & Engineering.
 • Lätt för att kommunicera i text och tal på svenska och engelska.
 • Många av våra uppdrag är av känslig art, inkl försvarsindustrin. Därför har du inget problem med att vi genomför bakgrundskontroll/säkerhetsprövning.

Personliga egenskaper vi gärna vill att du har:

 • Du är en varm och generös människa, som är rolig att fika med.
 • Du är uthållig, envis och utrustad med metodisk administrativ kapacitet.
 • Du brinner för att göra kunder och kandidater nöjda.
 • Du har en inkännande personlighet som ser människors kompetens i stället för fördomar.
 • Du har en pedagogisk och trovärdig personlighet, och är bra på kommunikation.
 • Du är nyfiken och gillar att pröva och lära dig nya saker.
 • Du har en människosyn som på djupet grundar sig i tolerans och respekt för människor oavsett kön, bakgrund, språk, sexuell läggning, religiös uppfattning eller kläder & hårfärg.

Ansökan

Denna rekrytering hanteras av Quadruped Rekrytering för Quadruped Rekrytering. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till erik.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Erik Rönnby, 0703093871.

Dela tjänsten

Intresserad?

erik white

Kontaktperson

Erik Rönnby
+46703093871
erik.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev