Lediga tjänster

Vi söker Mjukvaruutvecklare – Inbyggda system – Avslutad

Rollen som Mjukvaruutvecklare

Etteplan söker en Mjukvaruutvecklare som skall arbeta inom inbyggda system och utveckla produkter hos intressanta, välrenommerade och ofta världsledande företag. Du kommer att arbeta inom Software & Embedded Solutions (SES) där flera av kunderna har starkt fokus på AI, IoT, Machine Learning, Electromobility och Sustainability.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas både på det tekniska och personliga planet. Har du intresse och erfarenhet finns det även möjlighet att inom kort anta rollen som Tech Lead. Som konsult arbetar du antingen i projekt som leds av kunden eller teamkollega från Etteplan. Uppdrag utförs antingen på plats hos kund eller i egna lokaler. Under pandemin utförs många uppdrag hemifrån. Du kommer att arbeta i olika projekt med exempelvis:

 • Mjukvaruutveckling
 • Testutveckling
 • Validering

Tekniska kunskaper

Vi söker dig som har akademisk utbildning civil- eller högskoleingenjör, kombinerat med ca 3 – 8 års erfarenhet av systemutveckling inom inbygga system och test. För att lyckas i den här rollen behöver du tala och skriva flytande svenska samt ha erfarenhet av:

 • Mjukvaruutveckling, helst agilt
 • C, C++, Python, Jenkins
 • Inbyggda system/embedded

Det är meriterade om du även har erfarenhet och intresse av:

 • Functional Safety, ISO 26262
 • Mer generalist än specialist
 • Testautomatisering
 • Testutveckling
 • Simulink
 • CI/CD

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för ingenjörskonst och för att tillsammans med teamet hjälpa kunderna att lyckas med avancerade, affärskritiska projekt. Som konsult är det viktigt att du gillar att möta kunder och kollegor, att kommunicera, vara flexibel och är målinriktad, får saker att hända.

Varför Etteplan?

Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du får vara med och etablera en helt ny enhet i Stockholm. På Etteplan uppmärksammas dina ambitioner och du får stora möjligheter att lära dig ny teknik och arbeta med intressanta uppdrag, kollegor och kunder. Vi ser utveckling som en naturlig del av arbetet och det ger dig unika utvecklingsmöjligheter som ingenjör. Du erbjuds fast månadslön och kollektivavtal.

Om Etteplan

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 3500 anställda, varav 700 i Sverige. I Stockholm finns kontor i Vreten/Solna och Skarpnäck. Se gärna https://www.etteplan.com/sv

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carina Rönnby, 076-101 77 70.

Dela tjänsten

Intresserad?

Jobb Mjukvaruutvecklare Inbyggda system Embedded

Kontaktperson

Carina Rönnby
0761017770
carina.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev