Lediga tjänster

Utvecklare Embedded, Jönköping – Avslutad

Rollen som Utvecklare Embedded på Etteplan Jönköping 

Vi söker en Utvecklare och/eller Testare inom mjukvaruutveckling till Etteplan i Jönköping. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling i projekt med större systemleverantörer, världsledande produktbolag eller innovativa start-ups. Kunderna finns över hela världen och inom olika teknikområden och industrisektorer såsom AI, Batteriteknik, Computer Vision, Elektrifiering, Fordonsindustri, Greentech, IoT, ML, Produktionssimulering mm.

På Etteplans jönköpingskontor jobbar du tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i olika mjukvaruteam. Ibland samverkar du även med kollegor på andra ort eller i ett annat land. En stimulerande och kompetensutvecklande arbetsmiljö för dig som vill växa i din roll som utvecklare/ingenjör.

Du kommer att arbeta med olika projekt i hela utvecklingskedjan, och även få möjlighet att jobba med exempelvis:

  • Mjukvaruutveckling och arkitektur
  • Test, validering och verifiering
  • Säkerhet och standarder

Som konsult kommer du att ha möjlighet att arbeta ute hos olika kunder, men också i inhouse-projekt på Etteplans kontor i Jönköping. Du erbjuds flexibla arbetstider och en hybridpolicy för distansarbete.

Tekniska kunskaper

Vi söker dig som har akademisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör, kombinerat med minst 5 års erfarenhet av mjukvaruutveckling samt erfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggda system.

För att lyckas i den här rollen behöver du erfarenhet av något av detta:

  • Minst 3 års erfarenhet av embedded/ inbyggda system.
  • Python, C, C++.
  • Git, Gitlab, Subversion, SVN, TFS.
  • Linux, Windows.

Personliga egenskaper

  • Du har ett genuint intresse för ingenjörskonst och för att tillsammans med teamet hjälpa kunder att lyckas med avancerade, affärskritiska projekt.
  • Som konsult är det viktigt att du gillar att möta kunder och kollegor, att kommunicera, vara flexibel och är målinriktad, får saker att hända.
  • Vi ser gärna att du är en person som bidrar både till teamets, kontorets och kundernas utveckling.

Varför Etteplan

I Sverige har Etteplan över 800 teknikspecialister som är experter på teknisk design, mjukvara och inbyggda system samt avancerad teknisk dokumentation. Med drygt 60 kontor i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder vi en verklig global affärsmiljö. Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig något nytt och trivs med att utvecklas tillsammans med sina kollegor. Bolaget har huvudkontor i Finland.

’Engineering with a difference’ är Etteplans motto och för dig som ingenjör innebär det fantastiska möjligheter att testa dina innovativa idéer. På Etteplan blir du del av en framåtsträvande organisation med höga ambitioner och en spännande framtid i sikte. Etteplan är ett expansivt företag med god sammanhållning och stort utrymme för individens utveckling. Etteplan präglas av en dynamisk företagskultur med drivna och engagerade medarbetare.

Bolaget har ett starkt kontaktnät inom olika branscher och stor erfarenhet från många företag, vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör. Utveckling ser man som en naturlig del av arbetet. På Etteplan är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga. Etteplan erbjuder också alla sina anställda ett generöst förmånspaket med bl.a. personalbil, fri​skvårdsbidrag, flexibla arbetsplatser och ett omfattande förmånspaket som ständigt utvecklas.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer är du självklart välkommen att kontakta Carina Rönnby, +460761017770.

Dela tjänsten

Intresserad?

Jobb Mjukvaruutvecklare Inbyggda system Embedded

Kontaktperson

Carina Rönnby
+46761017770
carina.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev