Lediga tjänster

Mekanikkonstruktör, Stockholm

Rollen som Mekanikkonstruktörkonsult automotive på Etteplan (Stockholm)

Gillar du att utveckla, utvecklas och anta nya utmaningar? Har du erfarenhet från fordonsbranschen/automotive? Då är konsultrollen som ME på Etteplan perfekt för dig. Som Mekanikkonstruktörkonsult hos Etteplan kan du få arbeta både självständigt och i team med spännande och kompetensutvecklande utveckling av produkter och/eller vidareutveckling av befintligt produktsortiment hos både innovativa nystartade företag och ledade etablerade framgångsrika teknikföretag inom automotive eller närliggande branscher.

Hos Etteplan jobbar man för att ge sina kunder de allra bästa lösningarna.

Kunskaper och personlighet

För att lyckas i den här rollen behöver du:

 • I grunden vara Civil- eller Högskoleingenjör
 • Behärska svenska och engelska i både tal och skrift
 • Ha arbetat som ME/Mekanikkonstruktör eller motsvarande
 • Ha goda kunskaper i något eller några av 3D-CAD: Catia, Solidworks, Creo, NX eller motsv.
 • Erfarenhet från automotive/fordonsindustrin/industri
 • Erfarenhet från Scania är meriterande

Som person är du:

 • Initiativtagande med öga för förbättringar.
 • Lärande, utvecklingsintresserad, självständig, team-människa, kommunikativ.
 • Innovativ och engagerad, ha kunden i fokus.
 • Flexibel
 • Uppdaterad inom den senaste mekanikutvecklingen.

Arbetsuppgifter

 •  Produktförbättringar, dvs analys av produktrelaterade fel och förslag till åtgärd.
 •  Nyutveckling, design, konceptarbete, konstruktion och CAD

Varför Etteplan

Etteplan är i grunden ett finskt ingenjörs/teknikserviceföretag med syfte att sammanföra människor och teknologi för att förändra saker till det bättre. Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Defence, Automotive, Medtech Etc.

Etteplans verksamhet bygger på tre värdeord:

Forward focus: Man är stolta över sitt arbete såväl som i sin personliga och professionella utveckling. För Etteplan innebär ny teknik möjligheter som väntar på att omvandlas till vår konkurrensfördel. Med förutseende och proaktiva tänkesätt främjar man framgångarna för både våra kunder och Etteplan.

Bold thinking: Man utforskar nya horisonter, utmanar idéer och föreslår aktivt innovativa lösningar. På Etteplan främjar man en miljö med öppen dialog, där det är viktigt att medarbetarna har friheten att uttrycka våra åsikter öppet och ärligt utan rädsla för att bli kritiserade.

Smarter together: Man delar med sig av idéer till varandra, inte bara med sina närmaste kollegor utan över olika discipliner och serviceområden. Genom att lära tillsammans bidrar alla till att främja en mångsidig gemenskap där kunskap flödar fritt, där samarbetet inte känner några gränser, och där alla kan känna att de hör hemma här.

De gemensamma värdeorden håller Etteplan på jakt efter nästa genombrott, vare sig det gäller produkter, processer och affärer. Bolaget backar för inte att tackla de mest avgörande utmaningarna. Denna attityd har drivit Etteplan framåt i över 40 år, från ingenjörslösningar och vidare till informationshantering, digital transformation och hållbarhet.

Etteplan är ett välmående och expansivt företag med stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du kan dra nytta av den mindre enhetens flexibilitet. Receptet för framgång är en mix av teamwork, utveckling och kompetensspridning. Få konsultföretag satsar så mycket på kompetensutveckling och har så tydliga karriärvägar som Etteplan. Företaget har 4000 anställda, varav 700 i Sverige. I Stockholm finns kontor i Solna och Skarpnäck. Du erbjuds fast månadslön och kollektivavtal.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Quadruped Rekrytering. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till erik.ronnby@quadruped.se alt 0703093871. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Dela tjänsten

Intresserad?

Erik-profilbild

Kontaktperson

Erik Rönnby
+46703093871
erik.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev