Lediga tjänster

Mjukvaruutvecklare – Machine vision & Deep learning – Avslutad

Rollen

Är du en systemutvecklare/mjukvaruutvecklare med stort intresse för Machine Vision och Deep learning som vill kombinera konsultrollen med att tillsammans i ett team vidareutveckla ditt teknikområde på Combitech?

Våra kunder finns idag inom till exempel fordon, medtech och processindustri och vi ingår i flera projekt som syftar till att öka säkerheten på våra vägar eller till att effektivisera sjukvården. Combitech har en lång tradition och en bred kompetens inom bildbehandlingsområdet. Vi har ett nära samarbete med världsledande kunder inom området och vi deltar aktivt i olika kompetensnätverk, både i Sverige och internationellt.

Tekniska kunskaper

Vi söker dig, civil- eller högskoleingenjör med goda kunskaper inom programmering som har minst 5 års erfarenhet inom några av följande områden:

  • Python, Matlab eller C++
  • Machine vision
  • Deep learning

Vidare tror vi att du tycker det är intressant med automatisering och Machine Learning och vill gärna använda teknik för förbättra processer och lösa problem.

Personliga egenskaper

Om du är en person som gillar nya, spännande utmaningar kommer du att trivas som konsult på Combitech. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda och långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Som konsult är mötet med andra och förmågan att hitta bra lösningar en framgångsfaktor. Vi söker dig som kombinerar teknisk kännedom med ett intresse att utvecklas i konsultrollen. Då många av våra kunder har testutvecklar-team i olika delar av världen är en god kommunikativ förmåga viktig, både på engelska och svenska.

Varför Combitech?

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Se gärna https://combitech.se/din-karriar/kompetensutveckling/

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Combitech med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carina Rönnby, 076-101 77 70.

Dela tjänsten

Intresserad?

Rekrytering inom IT Tech & Engineering

Kontaktperson

Carina Rönnby
0761017770
carina.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev