Lediga tjänster

Senior Consultant/Solution Architect MS Dynamics 365 Finance – Avslutad

Rollen

Om du älskar verksamhet, processer och kunder och om du vill utvecklas ännu mer inom Microsoft Dynamics 365FO – då är detta rollen för dig!

Columbus Sweden är Microsofts största partner inom D365FO med ett stort antal kunder inom tillverkande och distribuerande industri samt inom skogs- och livsmedelsindustrin.

Nu söker vi ytterligare en FSA (Functional Solution Architect) inom Finance som skall hjälpa kunderna att implementera system och/eller effektivisera sina affärsprocesser med hjälp av Microsoft Dynamics 365 FO. I den här rollen ansvarar du för att hålla ihop finance-området samt driva samtliga finansrelaterade frågor under hela projektet. Du jobbar med Columbus metod och verktyg, leder workshops, analyserar och dokumenterar. Till din hjälp har du kompetenta FSA-kollegor samt projektledare och lösningsarkitekt. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas både på det tekniska och personliga planet.

Lämpliga kunskaper

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, kombinerat med ca 5 – 10 års erfarenhet av att ha arbetet antingen som konsult eller på kundsidan. Det viktiga är att du har arbetat i Microsoft Dynamics 365FO/AX 2012.  För att lyckas i den här rollen behöver du ha:

  • Djupa kunskaper inom Microsoft Dynamics 365FO, Finance
  • Gedigen erfarenhet från tillverkande och distribuerande industri
  • Erfarenhet av D365FO-projekt (Finance), antingen som konsult eller som kund
  • Du kan även ha djupa kunskaper inom MS Dynamics AX 2012

Personliga egenskaper

Du är en ansvarstagande person med integritet och ett genuint intresse för att driva förändringsprojekt och implementationer inom finansområdet. Du brinner för att tillsammans med teamet hjälpa kunderna att lyckas med avancerade, affärskritiska projekt. Du har en guidande och nyfiken approach och en mycket god kommunikationsförmåga, du kan kommunicera på alla nivåer från ekonomichef till slutanvändare.

Som konsult är det viktigt att du gillar att möta kunder och kollegor, att kommunicera och samarbeta. Du behöver vara både flexibel och målinriktad. Vi söker en person som får saker att hända. I den här rollen behöver du kunna tala och skriva flytande både på svenska och engelska.

Varför Columbus?

Här har du stora utvecklingsmöjligheter! Du kommer inte bara att arbeta med ett skickligt team och omges av seniora kollegor, du kommer också arbeta med spännande kunder och starka varumärken som Scandic, Oatly och Trelleborg. Som FSA kan du välja olika riktningar för din karriär, oavsett kommer du alltid att ligga i framkant. Du kan bli en ledande lösningsarkitekt eller dyka ännu djupare i ditt område och bli en av våra högt värderade experter. Du kommer arbeta med medarbetare och kunder från hela världen. Dessutom ser vi till att ha kul på jobbet, vi stöttar varandra i motgång och glömmer aldrig att fira en framgång!

Om Columbus

Columbus är ett IT-konsultföretag med fler än 2 000 anställda runt om i världen. Det vi gör bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att vägleda kunder i deras digitala omvandling så att företagen kan fortsätta att vara framgångsrika under lång tid framöver. Under de senaste åren har mer än 5 000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt. Om du frågar oss är hemligheten att vi har ett brett utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en stor dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget kännetecknas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi växa och vill ta dig med på resan!

Som anställd kommer du att tillhöra ett centralt beläget kontor i Skellefteå, Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Jönköping, Helsingborg eller Borlänge.

Se gärna https://www.columbusglobal.com

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Columbus med Quadruped Rekrytering. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carina Rönnby, 076-101 77 70.

Dela tjänsten

Intresserad?

Erik-profilbild

Kontaktperson

Erik Rönnby
0703093871
erik.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev