Lediga tjänster

Senior Javautvecklare – Cyber Security T- Avslutad

Vi söker dig som vill göra skillnad och gillar säkerhet!

Rollen

I detta fall söker vi i första hand en person för ett längre konsultuppdrag hos en specifik kund. Du kommer att tillhöra en enhet för bearbetning och analys och arbeta med systemutveckling och integration inom Cyber Secuirty. Du kommer att arbeta i agila team, ha en drivande roll och medverka vid både nyutveckling och förvaltning. Ditt fokus kommer att vara backend men det är bra om du även har kännedom om frontend. Som en del av din konsultroll ingår även bevakning av exempelvis nya metoder och produkter inom området. Vi ser gärna att du kan tänka dig att utvecklas som Teknikledare eller Teamlead. 

Tekniska kunskaper

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom datavetenskap eller motsvarande, kombinerat med minst 5 års erfarenhet av mjukvaruutveckling i Java på Linuxplattform.

För att lyckas i rollen behöver du erfarenhet av att utveckla komplexa system i Java EE som har omkringliggande system skrivna i JavaScript (Ext JS), Python och Postgres. Vidare behöver du kunna skriva och kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Har du dessutom ytterligare erfarenhet av virtuella miljöer, databasutveckling/SQL, microservices eller containerteknik (Docker), Go, PHP eller Vue.js är det meriterande. Det är en stor fördel om du även har erfarenhet av LDAP.

Personliga egenskaper

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är tillmötesgående, flexibel och har en stor passion för mjukvaruutveckling. Med hjälp av din specialistkunskap gör du professionella och rationella bedömningar och behåller fokus tills projekt går i mål. Du har ett nätverkande arbetssätt och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi ser också att du är ansvarstagande och ser till att arbetets resultat har bästa möjliga kvalitet. För att lyckas i din roll inspireras du av att lösa komplexa problem.

Varför Combitech?

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Se gärna https://combitech.se/din-karriar/

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Combitech med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carina Rönnby, 076-101 77 70.

Dela tjänsten

Intresserad?

Rekrytering inom IT Tech & Engineering

Kontaktperson

Carina Rönnby
076-101 77 70
carina.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev