Lediga tjänster

Senior Mekanikkonstruktör, Västerås – Avslutad

Nu söker vi en erfaren mekanikkonstruktör till Etteplans konsultteam i Västerås för att kunna möta kundernas behov. Du är välkommen att vara med på en resa och fortsätta bygga ett framgångsrikt konsultteam med uppdrag åt flera ledande kunder. Du kommer att jobba med mekanikkonstruktion med CAD, produktutveckling, design samt provning och test. Idag är man ca 70 anställda på Västeråskontoret, varav 13 personer i mekanikkonstruktionsteamet.

Etteplan erbjuder goda möjligheter till fördjupad utveckling inom arbetsområdet, erfarenhet av ny teknik, spännande uppdrag hos världsledande internationella företag samt kreativ kompetensdelning med skickliga kollegor. Är du dessutom intresserad av en roll som lead så ser vi möjligheter inom området för dig.

Rollen kan innebära säkerhetsprövning.

För att lyckas i den här rollen behöver du erfarenhet av:

  • Examen som högskole- eller civilingenjör
  • Erfarenhet av 3D-CAD (tex Catia, Solidworks, Creo, NX Proengineer)
  • Gedigen (minst 5+ år) arbetslivserfarenhet inom området
  • Vi ser gärna erfarenhet från tung industri (svetsade konstruktioner), automotive, tåg/rolling stock, kärnkraft, försvarsindustri eller batteriteknik.

Personliga egenskaper

  • Du behöver inte kunna allt, men det är viktigt att du vågar fråga och ifrågasätta
  • Du har ordningssinne och är strukturerad
  • Du är driven, självgående och nyfiken
  • Du är en teamplayer som bidrar till hela gruppens leverans, kompetensutveckling och kundens nöjdhet
  • Du har inget problem med att rollen kan innebära säkerhetsprövning

Varför Etteplan?

Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du kan dra nytta av den mindre enhetens flexibilitet. Receptet för framgång är en mix av teamwork, utveckling och kompetensspridning. Få konsultföretag satsar så mycket på kompetensutveckling och har så tydliga karriärvägar som Etteplan. ”Tillsammans” är nyckelordet för att ge kunderna de allra bästa lösningarna. Du erbjuds fast månadslön och kollektivavtal.

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech.

Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 4000 anställda, varav drygt 700 i Sverige.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Quadruped Rekrytering. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till erik.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Erik Rönnby, +460703093871.

Dela tjänsten

Intresserad?

Erik-profilbild

Kontaktperson

Erik Rönnby
+46703093871
erik.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev