Lediga tjänster

Senior Mjukvaruingenjör (SW), Uppsala – Avslutad

Rollen som Senior Mjukvaruingenjör

Vi söker en Senior Mjukvaruingenjör (inbyggda system) till Etteplan som kommer att jobba med mjukvaruutveckling hos större systemleverantörer, världsledande produktbolag eller innovativa start-ups. Kunderna finns inom olika teknikområden och industrisektorer såsom Medicinteknik/Life science, Fordonsindustri (elektrifiering), IoT och Green tech. Du erbjuds flexibla arbetstider och en hybridpolicy för distansarbete.

Uppsalakontoret har ett tvärfunktionellt team med ingenjörer inom mekanik, elektronik, embedded SW, AI/ML/Computer vision, batteriteknik och teknisk dokumentation. Många av projekten utförs internt på kontoret med både lokala och globala kunder. Du kommer att arbeta i olika projekt i hela utvecklingskedjan med exempelvis:

 • Mjukvaruutveckling
 • Kravhantering
 • Test, verifiering, validering
 • Säkerställa säkerhet och standarder

Tekniska kunskaper

Vi söker en senior person med akademisk utbildning, civil- eller högskoleingenjör kombinerat med erfarenhet av systemutveckling inom inbyggda system. För att lyckas i den här rollen behöver du ha en bred bakgrund och erfarenhet av:

 • Mjukvaruutveckling: Minst 6 år, gärna fler än 10 års erfarenhet
 • Språk som: C, C++, Python
 • Versions- och ärendehantering

Det är meriterade om du även har erfarenhet och/eller ett brinnande intresse av:

 • Life science, Med tech, ISO 13485
 • ML, AI, Bildanalys, Vision
 • Signalbehandling
 • Tekniskt projektledning/Lead Developer

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för ingenjörskonst och för att tillsammans med teamet hjälpa kunder att lyckas med avancerade, affärskritiska projekt. Som konsult är det viktigt att du gillar att möta och hjälpa kunder och kollegor, har lätt för att kommunicera, är flexibel och är målinriktad, får saker att hända. Vi ser gärna att du är öppen för att även jobba med nya språk och tekniker.

Varför Etteplan?

Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du kan dra nytta av den mindre enhetens flexibilitet. Receptet för framgång är en mix av teamwork, utveckling och kompetensspridning. Få konsultföretag satsar så mycket på kompetensutveckling och har så tydliga karriärvägar som Etteplan. ”Tillsammans” är nyckelordet för att ge kunderna de allra bästa lösningarna. Du erbjuds fast månadslön.

Om Etteplan

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech.

Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 3500 anställda, varav 700 i Sverige. Det trevliga kontoret ligger centralt i Uppsala.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till johan.paananen@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Johan Paananen, 072-240 51 33.

Dela tjänsten

Intresserad?

Johan

Kontaktperson

Johan Paananen
0722405133
johan.paananen@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev