Lediga tjänster

Service Responsible Engineer Embedded – Jönköping – Avslutad

Rollen 

Som Service Responsible Engineer på Etteplan i Jönköping kommer du att arbeta nära våra kunder som finns inom olika branscher. Kunderna är oftast innovativa företag med unika produkter som behöver kopplas upp/elektrifieras/digitaliseras för att utvecklas vidare. Vi ser gärna att du bidrar både till utveckling av våra kunder, medarbetare och vårt kontor.

I den här rollen arbetar du med ledning, koordinering och leveransansvar för ett eller flera team med ca 3-12 personer. I teamen finns t ex mjukvaruutvecklare och hårdvarukonstruktörer på plats hos kund och/eller på något av Etteplan-kontoren. I jobbet ingår även, speciellt initialt, att arbeta operativt på plats hos kunden för att skapa en bra känsla och förstå kundens verkliga behov och krav, bygga backlogg och strukturera mjukvaruutvecklingen. Även prototyping förekommer.

Tekniska kunskaper

Vi söker en senior person med akademisk utbildning, civil- eller högskoleingenjör kombinerat med erfarenhet av systemutveckling inom inbygga system. För att lyckas i den här rollen behöver du tala och skriva flytande svenska samt ha flera erfarenheter eller kompetenser enligt nedan:

 • Minst 5 års erfarenhet av inbyggda system
 • Språk: C, C++
 • Ramverk: Jira, Qt, QML, Yocto
 • Versionshantering: Git, Subversion, TFS
 • OS: Linux, Windows
 • Kravhanteringssystem: REQB, ISTQB, Agil kravhantering enligt SAFe med Jira som verktyg
 • Test: Unit-tester/enhetstester, National Instruments, Robot Framework

Det är meriterade om du även har erfarenhet och/eller ett brinnande intresse av:

 • Agilt arbete
 • Språk: Python, C#
 • Informellt ledarskap, Teamlead tex
 • Gillar att arbeta både strategiskt och operativt från ax till limpa
 • Säljstöd, hålla Standups
 • Erfarenhet eller intresse kring elektrifiering, uppkopplade devices, IoT

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för ingenjörskonst och för att tillsammans med teamet hjälpa kunder att lyckas med avancerade, affärskritiska projekt. Som konsult är det viktigt att du gillar att möta kunder och kollegor, att kommunicera, vara flexibel och är målinriktad, får saker att hända. Vi ser gärna att du är en person som bidrar både till teamets, kontorets och kundernas utveckling.

Varför Etteplan?

Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du kan dra nytta av den mindre enhetens flexibilitet. Receptet för framgång är en mix av teamwork, utveckling och kompetensspridning. Få konsultföretag satsar så mycket på kompetensutveckling och har så tydliga karriärvägar som Etteplan. ”Tillsammans” är nyckelordet för att ge kunderna de allra bästa lösningarna. Du erbjuds fast månadslön.

Om Etteplan

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system, IoT och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech.

Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 3500 anställda, varav 700 i Sverige. I Stockholm finns kontor i Vreten/Solna och Skarpnäck. Se gärna https://www.etteplan.com/sv

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carina Rönnby, 076-101 77 70.

Dela tjänsten

Intresserad?

Rekrytering IT Tech Engineering

Kontaktperson

Carina Rönnby
0761017770
carina.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev