Lediga tjänster

Software Engineer Embedded – Linköping – Avslutad

Rollen som Software Engineer i Linköping

Vi söker en Software Engineer (inbyggda system) till Etteplan i Linköping som kommer att jobba med mjukvaruutveckling i projekt med större systemleverantörer, världsledande produktbolag eller innovativa start-ups. Du kommer att jobba i projekt där kunderna finns över hela världen och inom olika teknikområden och industrisektorer såsom AI, Batteriteknik, Computer Vision, Elektrifiering, Fordonsindustri, Greentech, IoT, ML, Produktionssimulering mm.

På Linköpingskontoret jobbar du tillsammans med trevliga kollegor i rena mjukvaruteam. Här jobbar man som ett enda projekthus med uppgifter på bredden från firmware och assembler till UX-design.

Du kommer att arbeta med olika projekt i hela utvecklingskedjan, exempelvis:

 • Kundmöten och kravhantering
 • Mjukvaruutveckling och arkitektur
 • Test, verifiering, validering, säkerhet och standarder

Som konsult arbetar du mestadels i inhouse-projekt på Etteplans kontor i Linköping. Du erbjuds flexibla arbetstider och en hybridpolicy för distansarbete.

Tekniska kunskaper

Vi söker dig som har akademisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör, kombinerat med minst 5 års erfarenhet av mjukvaruutveckling samt erfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggda system.

För att lyckas i den här rollen behöver du erfarenhet av:

 • C, C++, Python, Java, Perl eller annat scriptspråk
 • Versionshantering tex Gitlab, Jira eller liknande

Det är meriterade om du även har erfarenhet av exempelvis:

 • Embedded Linux
 • Git
 • Jenkins, automatisering, CI/CD
 • Yocto
 • SQL

Personliga egenskaper

 • Du är tekniskt intresserad och gillar att lösa avancerade problem.
 • Vi ser gärna att du även utmanar dig själv för att finna den bästa lösningen.
 • Som konsult är det viktigt att du gillar att möta kunder och kollegor, att kommunicera, är flexibel och målinriktad, får saker att hända helt enkelt.

Varför Etteplan?

Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du jobbar i en flexibel och kreativ miljö där man lyssnar in den lokala marknadens behov.

På Etteplan uppmärksammas dina ambitioner och du får stora möjligheter att lära dig ny teknik och arbeta med intressanta uppdrag, kollegor och kunder. Vi ser utveckling som en naturlig del av arbetet och det ger dig unika utvecklingsmöjligheter som ingenjör. Du erbjuds fast månadslön och kollektivavtal.

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech. Företaget har 3800 anställda, varav 750 i Sverige. Kontoret finns på Teknikringen 8D i Linköping Science Park.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till johan.paananen@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Johan Paananen, 072-240 51 33.

Dela tjänsten

Intresserad?

Johan

Kontaktperson

Johan Paananen
0722405133
johan.paananen@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev