Lediga tjänster

Testutvecklare – System & produkter – Avslutad

Jobba hos världsledande företag!

Rollen

Som testutvecklare på Combitech får du möjligheten att arbeta med kvalitetssäkring i varierande uppdrag inom olika branscher. Flera av kunderna är världsledande och verkar inom många olika områden, från medtech och telekom till fordon och allt där emellan! Detta gör att du som konsult får möjlighet att jobba i projekt för morgondagens system och produkter inom det som intresserar just dig!

Som testutvecklare kommer du att jobba i större team med kundernas egenutvecklade produkter. Du blir ofta vara delaktig i flera delar av utvecklingsprocessen för att försäkra ett så lyckat projekt som möjligt och du arbetar tätt med kravställare och teamleaders.

Tekniska kunskaper

Vi söker dig, civil- eller högskoleingenjör som har minst 5 års erfarenhet inom några av följande områden:

  • Test
  • Python eller liknande
  • Automotive
  • Radarteknik
  • Signalbehandling/bildbehandling
  • Certifiering inom test

Personliga egenskaper

Om du är en person som gillar nya, spännande utmaningar kommer du att trivas som konsult på Combitech. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda och långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Som konsult är mötet med andra och förmågan att hitta bra lösningar en framgångsfaktor. Vi söker dig som kombinerar teknisk kännedom med ett intresse att utvecklas i konsultrollen. Då många av våra kunder har testutvecklar-team i olika delar av världen är en god kommunikativ förmåga viktig, både på engelska och svenska.

Varför Combitech?

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Se gärna https://combitech.se/din-karriar/kompetensutveckling/

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Combitech med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carina Rönnby, 076-101 77 70.

Dela tjänsten

Intresserad?

Rekrytering inom IT Tech & Engineering

Kontaktperson

Carina Rönnby
0761017770
carina.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev