Lediga tjänster

Vi söker Senior Engineer – Android Automotive – Avslutad

Rollen

Etteplan söker en Senior Engineer/Architect till det nyetablerade Infotainment-teamet som arbetar med utveckling av infotainmentsystem för fordon. Du kommer primärt att arbeta med systemutveckling i kundprojekt. Har du har intresse och fallenhet så finns det stora möjligheter att bli Team Lead eller Tech Lead och/eller ansvara för företagets satsning inom området. I den här tjänsten fungerar det att arbeta remote på distans.

Etteplan har många världsledande företag i sin kundkrets och driver många projekt inom områden såsom AI, IoT, Machine Learning, Electromobility och Sustainability. Etteplan arbetar oftast med större helhetsåtaganden, bemannar hela utvecklingsavdelningar och hjälper kunder med strategier, forskning och utveckling.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas både på det tekniska och personliga planet. Som konsult arbetar du antingen i projekt som leds av kunden eller av Etteplan. Uppdrag utförs oftast i egna lokaler men även på plats hos kund. Under pandemin utförs många uppdrag hemifrån. Du kommer främst att arbeta i olika projekt med:

  • Infotainment
  • Android plattform
  • Utveckling av ny mjukvara till fordon

Tekniska kunskaper

Vi söker en senior person med akademisk utbildning, civil- eller högskoleingenjör kombinerat med erfarenhet av systemutveckling inom inbygga system och test samt erfarenhet av utveckling inom Android Automotive. För att lyckas i den här rollen behöver du tala och skriva flytande engelska samt ha erfarenhet av:

  • Mjukvaruutveckling – nyutveckling
  • Utveckling av Infotainmentsystem på Android-plattform
  • Erfarenhet inom automotive/fordon
  • Fullstack, backend och/eller frontend
  • Svenska eller engelska flytande
  • Minst 5 års erfarenhet

Det är meriterade om du även har erfarenhet och ett brinnande intresse av:

  • Automotive branschen

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för ingenjörskonst och för att tillsammans med teamet hjälpa kunder att lyckas med avancerade, affärskritiska projekt. Som konsult är det viktigt att du gillar att möta kunder och kollegor, att kommunicera, vara flexibel och är målinriktad, får saker att hända.

Varför Etteplan?

Etteplan är ett välmående och expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Här får du det stora internationella företagets fördelar och trygghet samtidigt som du får vara med och utveckla en helt ny enhet i Stockholm. På Etteplan uppmärksammas dina ambitioner och du får stora möjligheter att lära dig ny teknik och arbeta med intressanta uppdrag, kollegor och kunder. Vi ser utveckling som en naturlig del av arbetet och det ger dig unika utvecklingsmöjligheter som ingenjör. Du erbjuds fast månadslön och kollektivavtal.

Om Etteplan

Etteplan grundades 1983 i Finland och är idag ett börsnoterat, globalt ingenjörsbolag. Företaget arbetar inom Engineering, Inbyggda system och Teknisk dokumentation med kunder inom Industri, Automotive, Medtech.

Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Företaget har 3500 anställda, varav 700 i Sverige. I Stockholm finns kontor i Vreten/Solna och Skarpnäck. Se gärna https://www.etteplan.com/sv

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med Quadruped. Hör av dig med frågor eller skicka din ansökan till carina.ronnby@quadruped.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Carina Rönnby, 076-101 77 70.

Dela tjänsten

Intresserad?

Jobb:

Kontaktperson

Carina Rönnby
076101770
carina.ronnby@quadruped.se

Sök tjänsten

Ladda upp cv & personligt brev